Join Our talent network!

GjetaPune.com ofron pozicionet me te fundit te puneve ne fushen e turizmit, dyqaneve dhe kateringut ne Albania.

Ngarkoni Cv-ne tuaj ose jepni detaje rreth pervojes suaj per t'u vene re nga punedhenesit per te cilet keni aplikuar.

- Regjistrimi -

Puna e fundit

Shiko punet me te fundit te postuara ne faqe. Apliko sot! Ose neqoftese nuk ke akoma nje profil regjistrohu falas ketu

Bar Kamarier

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Bar

Bar amerika

Ambasada amerikae

Kafe Kamarier

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Kafe

Bar Natyra

Tapize,F-Kruje

Bar Kamarier

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Bar

Bar Durresi

Ferit xhajko

Fast Food Picajol

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Fast Food

Brothers pizza&fast food

Rruga sami frasheri tiran

Asistent Marketingu & Shitje

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Retail Store

Aniss-butik

Rruga 5 maj

Restorant Banakier

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Restorant

Serafina Cafe & Restaurant

Rruga e Elbasanit, Tirane

Restorant Kamarier

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Restorant

Serafina Cafe & Restaurant

Rruga e Elbasanit, Tirane

Restorant Kamariere

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Restorant

Serafina Cafe & Restaurant

Rruga e Elbasanit, Tirane

Bar Kamariere

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Bar

Orzo Meal and More

Rruga barrikadave

Baristae

Shiko Pozicionin

Sektori I Punes: Bar

Orzo Meal and More

Rruga barrikadave

Shiko sektorin tend te punes


Regjistrimi I Biznesit

A jeni ju nje biznes ne fushen e turizimit, dyqane ose katering? Neqoftese pergjigjja eshte po, atehere regjistrohu falas si biznes tek GjetaPune.com

Kur te mbaroni regjistrimin do te keni akses te faqes tuaj kryesore.

Kjo faqe kryesore do ju ndihmoje te gjeni punemarres te rinj shpejt dhe lehte.